OTA YHTEYTTÄ

+358 (0)40 060 4885
info[a]dahldesign.fi

facebook / instagram

Saat ajankohtaista tietoa tuotteista seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Liity postituslistalle

Liitä postituslistallemme jättämällä sähköpostiosoitteesi.

[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Liity postituslistalle

Liitä postituslistallemme jättämällä sähköpostiosoitteesi.

[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Tuotemerkki: Klippan Yllefabrik

Tuoteryhmä: Lahjat ja sisustaminen

Kotisivut: klippanyllefabrik.se

Klippan Home

Klippan Yllefabrik on perheyritys joka aloitti toimintansa 1879 kun Jöns Petter Magnusson osti pienen villakehräämön Klippanin keskustasta. Klippan on pikkukaupunki eteläisessä Ruotsissa. Siitä lähtien on Klippan Yllefabrik toiminut samaan tapaan eli valmistanut tuotteita vain luonnollisesta puuvillasta ja villasta.

Klippanin huovat ja viltit valmistetaan alusta loppuun omalla tehtaalla. Näin kontrolli toimii hyvin, voidaan käyttää valikoituja materiaaleja ja valmistaa niistä täydellinen tekstiilimallisto. Mallisto joka erottuu muista erinomaisella laadulla ja persoonallisella skandinaavisella designilla.

Hyvässä designissa kohtaavat omaperäisyys ja käytännöllisyys

Näissä tuotteissa laatu tuntuu ja ainutlaatuisuus näkyy. Taustalla on pitkä tekstiilitaidoin perinne, sekä liuta taitavia suunnittelijoita. Mukana malliston kehittämisessä on monia tunnetuja, sekä uraauurtavia muotoilijoita. Väreissä ja kuoseissa on laaja valikoima leikittelevistä teemoista pelkistettyihin, kuten esimerkiksi Bengt & Lottan hauskat ja omaperäiset hahmot, Akira Minagawan minimalistiset perhosaiheet, sekä Olle Ekselin klassikkografiikat.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Klippan-tuotteista ottamalla meihin yhteyttä.